Tak jsem si poslechl tu ztrátu času, přesně 162 minut (ne více, než bylo nutné k dohledání informace), a o Zdeňkovi Pohlreichovi se od Vlka dozvěděl následující - parafrázuji:
Vlk napsal:Já jsme si právě pustil, co říká o Evropské unii kuchař Pohlreich a jestli ho mám citovat, tak řekl následující:" Evropská unie je velmi dobrá myšlenka..."
Prý pana Pohlreicha pan Vlk citoval. Už ale nezmínil, kdy a kde toto Zdeněk Pohlreich řekl a zároveň zcela chybí okolnosti a souvislosti. Pokud něco takového řekl Zdeněk v minulosti, tak nemusel mít o EU dostatek informací, anebo prostě jen nevěděl, čeho je EU schopná. Před vstupem, při vstupu i nějakou dobu po vstupu do EU mnoho lidí (menšina, neboť volby byly jistě zmanipulovány, poněvadž tehdy do EU chtělo jen velmi málo lidí) věřilo, že tato cesta je správná. Dnes drtivá většina ví, že tomu tak není. Totéž ví i Zdeněk Pohlreich, který jsem si z Vašich slov nejprve myslel, že byl přítomen ve vysílání na SVCS. Z celé věci tedy s Vámi zcela souhlasím. Buď tedy pan Vlk lhal, zmanipuloval si nějakou informaci ve svůj prospěch, nepochopil kontext řeči šéfkuchaře, anebo Zdeněk Pohlreich otočil o 180 stupňů, neboť to není žádný hlupák a ví, co říká.
Co se poslechu pana Vlka týče, soucítím s Vámi. Pan Vlk není ani mým šálkem kávy a z toho, co jsem naposlouchal, jsem si neodnesl prakticky vůbec nic. Jen zbytečné tlachy. A to jak ze strany pana Vlka, tak i pana Kapala, Dukáta a vlastně celého studia Kladno rádia SVCS. Možná ještě o půl minuty později bylo zajímavé poslechnout si, jak pan Kapal nemá známé v této branži, ale mezi vysokoškolsky vzdělanými lidmi, což také netřeba komentovat. Zde bychom se mohli začít bavit o definici vysokoškolsky vzdělaného člověka, přičemž takové debaty mám za sebou, ovšem absolvovat je s panem Kapalem považuji, jako obvykle, za ztrátu času. Proč za ztrátu času? Protože např. tento
ČLÁNEK, na který nebylo již reagováno. Diskutujte pak s někým takovým...
Motto: „Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Proto nejprve přemýšlejte, než zareagujete.”