Podmínky pro vstup na Direct Connect hub Zikkurat

Pokud se domníváte, že máte co nabídnout, můžete si zde podat žádost o registraci, resp. přístup na DC hub.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, nastudujete si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Tým interForum.cz
Odpovědět
ETIQ.CZ, z.s.
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od ETIQ.CZ, z.s. »

DC hub Zikkurat, běžící na adrese zikkurat.ictx.cz pod porty 411 a 4111 (dchub://zikkurat.ictx.cz), je pouze pro pozvané / registrované uživatele, tzn. široké veřejnosti nepřístupný (privátní hub). Pokud budete mít zájem o přístup, nutné je splnit podmínky uvedené níže.

01. Status reg (registrovaný uživatel) je podmíněn pravidelným příspěvkem na provoz DC hubu ve výši alespoň 100 Kč ročně.
02. Přístup reg je podmíněn sdílením alespoň 500 GB relevantních dat = sci-fi a horror filmy a seriály a/nebo trance a hardcore hudba.
03. Status vip (VIP uživatel), jenž má na DC hub volný přístup bez podmínky cokoliv sdílet, je přidělován za zvláštní zásluhy.
04. Za zvláštní zásluhy vip lze považovat rovněž pravidelný příspěvek na provoz DC hubu ve výši alespoň 1.000 Kč ročně.
05. Provozovatel DC hubu neručí za sdílená data uživatelů. Každý je za své sdílení a vyjadřování odpovědný sám za sebe.
06. Provozovatel DC hubu se striktně řídí nařízením GDPR = nepřijímá, ani nepředává žádná osobní data. NIČÍ, NIKDY A NIKOMU!
07. Na DC hubu, co se osobních projevů / psaní týče, platí dále příslušné body (N)etikety pro pohyb a přispívání do fóra.
08. Při porušení (N)etikety na DC hubu vedoucím k banu, kterou považujete za pravidla, nevzniká nárok na vrácení příspěvku.
09. Při banu, pokud se domníváte, že byl udělen neprávem, anebo jste se již uklidnili / napravili, můžete požádat o unban.
10. Provozovatel DC hubu Zikkurat, kterým je Raziel-CZ, má při řešení případných sporů bez výhrad poslední slovo.

Žádost o registraci na DC hub Zikkurat je možné podat výhradně formou založení tématu (tlačítko Nové téma) v této kategorii, tzn. ZDE. Tlačítko je přístupné po registraci a přihlášení do tohoto fóra. Pro vstup na DC hub Zikkurat je použit stejný login jako do tohoto fóra. Po umožnění přístupu na DC hub můžete ve stejném tématu s Vaší žádostí o přístup požádat o odstranění tématu z fóra.

Podmínky jsou platné k 05.01.2024 a mohou být libovolně měněny.
Naposledy upravil(a) Martin Mojmír dne 06.01.2024, 11:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Aktualizace podmínek.
Odpovědět

Zpět na „Žádosti o registrace“