Náklady ÚMČ Prahy 13 při vyklizení pozemku po bezdomovcích nám vyrazily dech

Tento prostor slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro diskuze použijte prostor k tomu určený níže.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
ETIQ.CZ, z.s.
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od ETIQ.CZ, z.s. »

Toto je otevřené moderované diskuzní téma k článku publikovanému na projektu iniciativy ETIQ.CZ, z.s. duchdoby.cz:
   
Pokud budete mít k tématu věcný dotaz, můžete jej formou odpovědi položit, načež se Vám po splnění jednoduchých podmínek můžeme věnovat.

Diskuze byly z webu do fóra přesunuty ze dvou důvodů. Za 1. lepší ochrana proti spamu a za 2. optimalizace webu duchdoby.cz. Toto téma zůstává trvale otevřené, můžete zde eventuálně navázat. Pro interakci použijte tlačítko níže Odpovědět.
oldschooltrancer
Moderátor sekce
Moderátor sekce
Uživatelský avatar

Příspěvek od oldschooltrancer »

Nemohu si pomoci, ale uvedená cena se mi jeví jako nepřiměřeně vysoká. Z důvěryhodných zdrojů vím, že hodinová sazba např. elektromontážních prací u nejmenované energetické společnosti je v rozmezí 550 - 700 Kč. Montér z toho dostane cca 30%.
V případě, že za úklid chtěli 85 000, tak, pokud bychom to přepočetli dle hodinové sazby, bavíme se o cca 121 hodinách.
Dle jedné fotky nedokážu určit rozsah vyklizení a chápu, že nic příjemného to nebylo, nicméně co tam dělali tak dlouho?
Chápu i náklady za odvoz na skládku a skládku samotnou, ale tohle je, dle mého názoru, moc. Zajímalo by mě, na základě čeho byla cena určena.
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Cena byla určena na základě dlouhodobé laxnosti rezidentů Prahy 13. Ti si volí darebáka Vodrážku stále dokola, aniž by je vůbec zajímalo, co tam dělá. Stačí, že se půjde odprezentovat občas k nějaké otevíračce parku nebo na čarodějnice, kde si zároveň postěžuje, jak jsou na něj někteří lidé zlí, a blbci ho znovu zvolí. Dělá nesmysly, kterými se zalíbí místním maminkám, pejskařům či ochlastům, ovšem to, co je skutečně důležité, jako je např. parkování nebo životní prostředí, to nikoho netrápí. Zkrátka ví, co na povrchní společnost působí.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy autorům jednotlivých konkrétních publikovaných článků“