Otázky a odpovědi k pořadu ČNTV2: Volby (doslovně) 11.01.2018

Tato podkategorie slouží výhradně k pokládání věcných dotazů; pro názory použijte sekci Názorové diskuze.

Moderátor: Martin Mojmír

Pravidla fóra
Než cokoli napíšete, prosíme, prostudujte si zdejší stručnou (N)etiketu (přímý odkaz ZDE), na jejíž neznalost nebude brán při případném řešení problému zřetel. Děkujeme. Tým interForum.cz
Odpovědět
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

ČNTV2: Volby (doslovně) 11.01.2018

Jirka černohorský k prezidentským volbám 2018 a ukončení provozu České nezávislé televize
----


Obsah pořadu

Jirka černohorský k prezidentským volbám 2018 a ukončení provozu České nezávislé televize.

----


Otázky a odpovědi

Pokud máte na aktivistu a předsedu spolku ČEST, SVOBODA, RESPEKT Jirku Černohorského dotazy související s obsahem videa, můžete je zde formou odpovědi pokládat a my jej budeme s nimi následně kontaktovat. Pro pokládání dotazů je potřeba se do fóra zaregistrovat a/nebo přihlásit (vpravo nahoře).

Reakce na své případné dotazy obdržíte pouze v rámci moderované diskuze zdejší, diskuze pod videem na YouTube moderována není a tedy není ani nikým sledována (diskuze na YouTube nečteme). Důvodem je náš zájem o kultivovanost diskuze a ochrana (nás i Vás) proti eventuální cenzuře třetí strany. Kromě toho zároveň, na rozdíl od sociálních sítí, Vás tu za vyjádření (slušného) dotazu a/nebo názoru nikdo nezablokuje, veškeré texty zde setrvají a budou na internetu lépe dohledatelné. Stačí pouze respektovat a dodržovat naší stručnou (n)etiketu.

----


Související zdroje

CNTV2: TV MAGAZÍN 11.12.2017 - Zpověď historika, pamětníka a aktivisty Rudolfa Sůkupa aneb znáte skutečnosti roku 1948? (ZDE)

CNTV2: Studio REPORT 28.12.2017 - Ján Greguš: Nejasná zpráva o konci světa (ZDE)

----


Organizační informace

Diskuzní možnosti (ZDE)

Zřeknutí se odpovědnosti (ZDE)

----


Česká nezávislá televize

První kanál (zpravodajství, reportáže, rozhovory) (ZDE)

Druhý kanál (reportáže, konference, přednášky) (ZDE)

----


Pořad k archivaci

Veškeré pořady ČNTV2 vzhledem k tomu, že naivně nevěříme třetím stranám, archivujeme a když už je archivujeme, nabízíme je zároveň ke stažení. Proto pokud z nějakého důvodu (již) nebude předmětné video fungovat (nepůjde přehrát), můžete si jej pohodlně stáhnout z tohoto ODKAZU a následně přehrát ve svém počítači a/nebo mobilním zařízení. A pokud z nějakého důvodu nebude fungovat zmíněný odkaz, napište nám, načež my zajistíme nápravu.

----


Možnosti Vaší podpory

Pokud máte zájem zachovat Českou nezávislou televizi, respektive její druhý kanál, je bezpodmínečně nutné vstát od klávesnice a osobně se zapojit (pomoci nám s organizací, natáčením, vybavením, technikou), anebo nám pomoci alespoň finančně. Například vznik dnešního pořadu trval cca 18 hodin, v rámci kterých jsme vytvořili téma, konzultovali jej s účastníkem pořadu, natáčeli v prostorách obchodního domu, kam jsme museli za naše náklady a amortizaci vozu dojet, zpracovávali video nákladnou profesionální videostřižnou (střih, tvorba a úprava grafiky, shánění dalších materiálů pro pořad na internetu, rendering videa [= náklady za výkonný PC a elektřinu], nahrání na YouTube, opakované kontroly videa, rendering do úsporného kodeku H.265 pro archivaci, archivace v osobních zálohách [= náklady na úložné zařízení], uložení do služby Ulož.to pro možnost stažení a následného libovolného použití divákem atd.), vytvořili texty a video vydali. To je spousta práce, kterou prakticky nikdo nevidí, nechápe a reálně nedocení.

Proto pokud si přejete další pořady, je již bezpodmínečně nutné Vaše osobní zapojení, anebo alespoň podpora finanční. Nebudeme chodit kolem horké kaše, jelikož se z 99.9 % nikdo osobně nezapojí, podmínkou pro vydání dalšího pořadu CNTV2 je pokrytí alespoň základních nákladů na něj ve výši nejméně 1500 CZK. Pokud (dokud) tato částka nebude vybrána, další pořad nevznikne. A od této chvíle se toto bude muset stát pravidlem, je totiž nutné přenést část přímé odpovědnosti do rukou diváka. Dalším řešením už může být pouze Vaše samostatná tvorba.


Pokud cítíte zájem udržet Českou nezávislou televizi, kontaktujte nás (http://cntv.ubunturadio.cz), anebo přispěte na bankovní účet číslo 55555513 / 2010 (jako variabilní symbol uveďte číslici 20182). Na tvorbu dalšího pořadu CNTV2 je aktuálně vybráno 1.600 CZK z potřebných nejméně 1.500 CZK (poslední aktualizace informace o stavu příspěvků 12.01.2017, 22:13). CNTV2 na základě Vašeho zájmu proto čeká další pořad. Děkujeme Vám.

----

  • Klíčová slova

    Česká nezávislá televize, CNTV, DDmedia.CZ, ETIQ.CZ, Jirka Černohorský, Petr Richard Ortek, Martin Böhm, Volby, CNTV2: Volby (doslovně) 11.01.2018, CNTV2: Studio REPORT 11.01.2018, https://youtu.be/bG_ly-gt06g
Naposledy upravil(a) Martin Mojmír dne 12.01.2018, 21:13, celkem upraveno 3 x.
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Milí diváci, dnes se podařilo (k tomuto okamžiku) vybrat 1.600 CZK, což znamená, že díky Vám bude vydán další pořad ČNTV2. Pokud se budete osobně zapojovat, může být provoz tohoto média zachován. Jste to totiž právě Vy, kdo rozhoduje o naší provozuschopnosti. Děkujeme Vám za podporu.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Qestament
Řadový diskutér
Řadový diskutér
Uživatelský avatar

Příspěvek od Qestament »

Z diskuzí pod videei:
VG Production Dokument píše:A velice se přimlouvám ,kluci s CNTV vydržte. Nevzdávejte to.Naše heslo je : JEDEN ZA VŠECHNY,VŠICHNI ZA JEDNOHO.
Prej všichni za jednoho :D Jak a kdy vocas přispěl, aby to bylo všichni za jednoho a ne jenom jeden za všechny? :D
VG Production Dokument píše:Nevzdávajte to! Vyčkejte na novou funkční (s důvěrou) vládu. Víte, že se objevují stále častější a důraznější kritické pohledy na veřejnopravní koncesionářské média. Objevila se myšlenka, že bude celá dosavadní zákonná koncepce veřejnoprávních médií přehodnocena s tím...
Prej nevzdávejte to. Jak a kdy tenhle vocas vám přispěl abyste nemuseli skončit? :D
zago píše:Vysílejte dál!!!!!
A už ses zapojil aby mohli vysílat? :D
Petr Abrahamčík píše:Škoda přeškoda, že končí !!! Petr
Škoda přeškoda že jsi jedením z důvodu proč cntv končí :D
marketa praisova píše:Skoda, jedina koukatelna televizer. Diky moc !
Jedno takový přísloví. Od tý doby co existujou peníze se neděkuje :D

A tady ve fóru není zpráva ani od jednoho, to fakt asi nikdo nečte popis pod videi. Je vidět jak dávají pozor a jakej mají o cntv skutečnej zájem :D Takhle bych mohl všem postupně odpovídat donekonečna :D
Zmrdobijec odhalující a poukazující na nekompetenci, neschopnost, pokrytectví, alibismus a stupiditu jednotlivců a lidské společnosti jako takové. ;)
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Nevíme, kdo a kolik jednotlivě přispěl. Na další díl prostředky dorazily, tak bude další díl.

Tady to čtené je, jen nikdo nemá žádné dotazy ani poznámky (vše je všem jasné), tak není nač reagovat. Diskuze pod videi jsou; to jsou lidé, kteří chtějí komunikovat spolu mezi sebou, anebo se pokusit zajájit diskuzi s ostatními diskutujícími. S námi mohou diskutovat zde, když budou mít zájem.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Milí diváci ČNTV2,

jak mnozí víte, pod videi ČNTV se nepravidelně a mnohdy i dost hrubě vyjadřuje jistý pan Jozef Salbot. Samozřejmě se neopomněl vyjádřit i k videu tomuto, a to opakovaně na adresu mě jako provozovatele a moderátora ČNTV2. Jedná se o čistě manipulativní až vylhané příspěvky mající za cíl vše pouze dehonestovat, respektive poškozovat dobré jméno České nezávislé televize jako takové. Pan Jozef Salbot pro podporu svých příspěvků používá i tzv. fake nicky, tedy další YouTube účty, pod kterými se vydává za někoho jiného, ačkoli s prakticky shodným způsobem vyjadřování. Uvedu příklady jeho textů:
Jozef Salbot píše:Pane Martin Böhm,,,,pokud skončíte, mnoho lidi Vám v tom bránit nebude. Naopak. Alespon´ se budete moci poohlednout po řádné práci, hodné mladého, zdravého chlapa. Ale s ručičkama dozádu to asi moc nepůjde. Což ? Co jste si myslel, když jste začínal ? Že se to vše udělá samo a s penězi těch druhých ? Před časem jsem Vám napsal, že jste hlupák a že na to nemáte. Dnes škrtám hlupák a dopisuji chudák..V žádném případě jste se ani na cm nepřiblížil k monsieur Ortek. Ten Pán to dělal se zájmem a hlavně nezištně, což je opak k Vám. Chěl jste rejžovat, ale jaksi to nevyšlo. No,, nezoufejte. S Vaším egem a edukaci můžete ihned do politiky. Ta Vám bude sedět, jako hrnec na řiti.........
Ludmila Formánková píše:Jozefe Sabolte máte pravdu, nikdy dělat nebude, dělal ve FaNN a tam také vyřvával. Za tohoto mladého pána splácí exekuci jeho tatík nemocný důchodce. A takovýto mladý člověk místo práce tlachá, a média mu dávají prostor. To proto, že teď jsou v módě řvouni, zloději a slušného člověka média nezajímají. To jsme to dopracovali, kde je čest a morálka? Pro tyto lidi jenom sprosté slovo.
Jozef Salbot píše:....no, i když s monsieur Černohorským v lecčems souhlasím, moc jej nemusím. Jak sám tvrdí, je občanský aktivista, ale to mu nedává právo selektovat presidentské kandidáty formou veřejného bufetového žvanila. Většina těchto kandidátu má vyšší vzdělání a v životě toho dokázali více, než tři Černohorského životy. Troufalost JČ bráti si roli jakéhosi arbitra s velmi úzce vymezeným kritériem je patrná. Ještě před časem JČ tvrdil, že by do politiky nešel. Dnes už po nějakém křesílku pošilhává. Vidím do něj, jako do hubený kozy..........
Jozef Salbot píše:...Vy všichni, kteří jste posílali, či posílate peníze Martinu Böhmovi na provoz ČNTV 2 ,,, se zde koukněte, jak inteligentně a na jaké úrovni jsou zhodnocené : ...." https://www.duchdoby.cz/zmrd-jeho-chara ... -pracovat/ "......
Nic z toho, co pan Salbot ať pod svým či pod jiným YouTube účtem uvádí, se nezakládá na skutečnosti. Od své plnoletosti, které jsem dosáhl před více jak 15 lety, jsem bez jediného měsíce 100% produktivně zaměstnán (pracuji denně cca 10-14 hodin a to včetně většiny víkendů i státních svátků), tzn. že řádně odvádím daně (více o mně například ZDE). Nemám problém si vydělat co by ICT a projektant, pokud se pro to rozhodnu, i 50-80.000 CZK měsíčně (v České republice). ČNTV2 či jiné dobrovolné činnosti pro peníze nedělám, za ty drobné by mi to skutečně nestálo.

FaNN nevím, co je a znamená. Nikde jsem nikdy nevyřvával. Nejsem v exekuci (nebo o tom alespoň nevím). Nemám otce v důchodu, natož nemocného a cokoli za mě platícího (nebo o něm nevím). Živím se sám. Pan Salbot prostřednictím tohoto YouTube nicku lže.

Ohledně zhodnocení peněz v ČNTV a článku na webu DuchDoby.CZ - zde se nejedná o můj článek, nýbrž o článek redaktora Michala Čecha al. Qestamenta. Ohledně přispívání - příspěvky na provoz ČNTV2 mají svůj variabilní symbol, kdy diváci nepřispívají na provoz webu DuchDoby.CZ, nýbrž na provoz ČNTV2, což je u variabilního symbolu výslovně uvedeno (není možné, aby to diváci nevěděli, bez této informace se variabilní symbol ani nedozví).

Každý si může snadno nejen z diskuze pod TÍMTO videem, ale i z diskuzí pod předchozími videi ČNTV1, sám ověřit, co je pan Jozef Salbot zač, jak se chová, vyjadřuje a jaké jsou jeho skutečné úmysly. Na kanálu ČNTV2 je pan Salbot pro své manipulace a lhaní blokován, v současné době jednáme s Petrem Richardem Ortekem o postupu na kanálu jeho.

Věřím, že diváci ČNTV1 i 2 mají vlastní rozum, aby chápali, jak se věci skutečně mají. Vzhledem k dlouhodobému úmyslnému poškozování České nezávislé televize jako celku panem Jozefem Salbotem jsem považoval za vhodné se k němu již vyjádřit. Děkuji za pochopení, pokud budete mít k věci jakékoli dotazy, rád Vám je prostřednictvím tohoto fóra a vlákna zodpovím.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Informace k ukončení provozu ČNTV2

Ačkoli přišly příspěvky na následující pořad a ten je také již natočen a v podstatě připraven k vydání, z důvodu mého mírně odlišného názoru na koncepci provozování a financování ČNTV jako celku jsem se rozhodl provoz druhého kanálu ČNTV ukončit a v budoucnu eventuálně pokračovat podle čistě vlastních pravidel a též pod vlastní „značkou”. Nechci Petrovi Ortekovi z mého respektu a úcty k němu do jeho koncepce zasahovat, respektive mu ji jakkoli pozměňovat, a tím ČNTV jako celek ovlivňovat. K ukončení provozu ČNTV ve stavu, v jakém jsme jej znali, patrně má dojít zcela.

Aktuální téměř dokončený pořad měl původně vyjít dnes, ovšem vzhledem k nutným změnám, které je třeba učinit, což nějakou dobu bude trvat, jej pro svoji budoucí neaktuálnost nakonec nevydám. Vydám proto pouze jeden nebo několik dílčích technických střihů z něj. Ještě pod hlavičkou ČNTV2.

Veškeré příspěvky, které na natočení tohoto pořadu dorazily a za které ještě jednou děkuji, tak vracím zpět na zdrojové bankovní účty.

Děkuji za pochopení.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Dotazy účastníkům jednotlivých konkrétních publikovaných pořadů“