Realizace budoucnosti lidstva

Ostatní témata nepatřící nebo jinak nesouvisející s uvedenými kategoriemi.

Moderátor: Martin Mojmír

Odpovědět
Miloslav Dědek
Vykázaný uživatel
Vykázaný uživatel
Uživatelský avatar

Příspěvek od Miloslav Dědek »

Téměř všechny války jsou vpravdě globálním problémem. V pozadí téměř všech stávajících i potencionálních globálních problémů je globální finanční elita tj. tzv. „lidé velkých peněz“.
Pozitivní změnu stávajícího politického uspořádání světa je možné účinně řešit pouze v součinnosti všech dotčených států. Tuto součinnost států stávající politické uspořádání světa prakticky neumožňuje. Nastolení nového politického uspořádání světa bude vyžadovat realizaci řady kroků, přičemž prvním krokem by mněla být náprava nespravedlivého globálního finančního systému. To bude obtížné především proto, že aktivity Billa Gatese, Warrena Buffetta, George Sorose a všech dalších lidí velkých peněz odvádí pozornost od skutečných problémů současného světa, mezi které patří zejména totálně nespravedlivý globální finanční systém, který umožňuje lidem velkých peněz nekontrolovaně vládnout světu. Tito lidé velkých peněz vládnou světu především k vlastnímu prospěchu, a to s minimálním ohledem na existenci všech současných naléhavých globálních problémů.
Současně existující globální finanční systém respektuje prakticky celý svět, přičemž tento systém slouží především lidem velkých peněz. kterým umožňuje vládnout tak, že v neomezené míře využívají všechno co svět poskytuje.
Lidstvo není oficiálně centrálně globálně řízeno, a proto jeho existenci ohrožuje stále větší množství různých krizí. Podstatným faktem je, že intenzita i četnost těchto rozmanitých krizí narůstá v přímé úměrnosti s rozvojem vědy a techniky.
Sortiment všeho, co lidi ve vyspělých státech světa potřebují k uspokojování svých potřeb, roste stále se zrychlujícím tempem, přičemž prakticky stagnuje pokrok v mezilidských vztazích. Jinak řečeno: „Bouřlivý rozvoj vědy a techniky se dostává do stále většího rozporu s tradicemi svázaným prováděním praktické politiky, především mezinárodní.“ Nadneseně řečeno: Lidstvo na politické scéně řídí dav vrcholových politiků jednotlivých států, ve kterém se čas od času větší nebo menší část davu dohodne na vykřikování víceméně nejasného hesla, kterým se potom tato část davu více či méně řídí, což má ve svém důsledku zhoubný vliv na současnost i budoucnost. S malou mírou nadsázky je možné označit stávající způsob správy světa jako téměř dokonalý chaos v prožívání současnosti i v očekávané budoucnosti naší civilizace.
V současnosti už má materiálně-technická základna lidstva takovou úroveň, která umožňuje vývoj politicko-mocenského uspořádání lidstva plánovitě realizovat a řešit tak nejrůznější globální problémy. Jednu možnou alternativu plánované realizace budoucnosti lidstva popisuje článek: SOUČASNOST A BUDOUCNOST LIDSTVA – http://miloslav7.blogspot.cz/2017/12/so ... dstva.html Jak zneužívá globální finanční elita k ovládání světa globální finanční systém je pěkně vylíčeno ve zprávě: „Ronald Bernard o manipulácii sveta elitami pomocou finančného systému“ – http://miloslav7.blogspot.cz/2017/12/ro ... sveta.html Uvedenou problematikou se zabývá také zpráva: „Svetový podvod s financiami odhalený“ – http://miloslav7.blogspot.cz/2017/12/sv ... aleny.html
Miloslav Dědek
Vykázaný uživatel
Vykázaný uživatel
Uživatelský avatar

Příspěvek od Miloslav Dědek »

Celý svět je třeba změnit. Viz video: Duch doby: Drtivě pravdivý dokument CZ – https://www.youtube.com/watch?v=xHst6-dsDfM
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Hezký den, dané video se nejmenuje Duch Doby: Drtvě pravdivý dokument CZ, nýbrž Duch Doby: Dodatek (v originále Zeitgeist: Addendum).
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Miloslav Dědek
Vykázaný uživatel
Vykázaný uživatel
Uživatelský avatar

Příspěvek od Miloslav Dědek »

Války, vývoj a výroba zbraní, zbrojení, vojenské základny, vojensko-průmyslové komplexy atd. jsou prokletím naší doby. Jsou to hračky globální finanční elity, tj. tzv. "lidí velkých peněz". Uvedená hra těmto lidem vynáší astronomické příjmy. Těmto lidem je zcela lhostejné kolik lidí v jejich hře zahyne a kolik se přitom zničí materiálních hodnot.
Stávající mocensko-politické uspořádání světa je zastaralé. Dnes už je zcela zřejmé, že je třeba ho pokud možno co nejdříve změnit. Nastolení nového mocensko-politického uspořádání světa bude vyžadovat realizaci řady kroků, přičemž prvním krokem bude náprava nespravedlivého globálního finančního systému. Jak napravit nespravedlivý globální finanční systém je uvedeno v článku: BUDOUCNOST GLOBÁLNÍHO FINANČNÍHO SYSTÉMU - http://miloslav7.blogspot.cz/2018/01/bu ... stemu.html
Martin Mojmír
ETIQ.CZ, z.s.
ETIQ.CZ, z.s.
Uživatelský avatar

Příspěvek od Martin Mojmír »

Pane inženýre, jsme rádi, že máte snahu hovořit stále o potřebě změny, ovšem za ty roky byste již mohl vědět, že reformy nejsou možné. Ve Vašich textech je mnoho stále dokola opakujících se obdobných rozporů. Na jednu stranu píšete o nutnosti změny socio-ekonomického modelu jako takového a na stranu druhou to celé prokládáte názory o reformách a zejména odkazy na Váš web. Připadá mi, že spíše se snažíte upotat pozornost na sebe než na téma.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí. Chceš-li mít názor, předpokládej; chceš-li vědět, zeptej se.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní moderovaná diskuse“